Trainingen & Coaching

Young Professionals

Ontdek je talent, blijf leren, blijf je verwonderen en blijf vragen stellen!

Talent ontwikkeling Young Professionals

Ben jij klaar voor de volgende stap? Wij helpen jou, jouw talenten nog verder te ontwikkelen. Persoonlijk Leiderschap, Communicatie en Timemanagement komen in deze masterclass aan bod.  

Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost

Deze zomer bieden wij jou de gelegenheid om in je eigen tijd en in je eigen tempo jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. In onze Summerschool Persoonlijk Leiderschap ga je in 7 weken aan de slag met de zeven eigenschappen van effectief leiderschap geïnspireerd op Stephen R. Covey. Je doet dit volledig in je eigen tempo met wekelijkse contact momenten via Teams. Helemaal op maat gemaakt voor jou.

Opladen, ontladen en resetten op de Veluwe

Komende herfst bieden wij jou de gelegenheid om in een tweedaagse Autumncourse jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven.  Met gelijkgestemden werken aan persoonlijk leiderschap, communicatie en time management. Onderzoeken en leren hoe jij jouw impact kunt vergroten.

Traineeship - Talentprogramma

Ons Traineeship – Talentprogramma voor Young Professionals kan worden ingezet voor de personal skills trainingen naast de vakinhoudelijke trainingen en workshops van een traineeprogramma.

De inhoud van de trainingen en workshops worden uiteraard toegespitst op de leerdoelen en wensen van uw organisatie.

Persoonlijk Leiderschap

​In ons persoonlijk leiderschapsprogramma voor Young Professionals ga je aan de hand van de 7 eigenschappen van Stephen R. Covey aan de slag met jouw koers voor de komende 5 jaar.

 

Drijfveren

Drijfveren geven ons energie: ze vertellen ons wat we het liefste willen, waar we gelukkig van worden, waar we behoefte aan hebben en dus waar we energie van krijgen.

Om gelukkig in je werk en ook privé te kunnen zijn, is het belangrijk dat jij je drijfveren kent. Jouw drijfveren maken waarom je doet wat je doet en dat met plezier en succes. 

DISC Gedragsstijlen

Inzicht in jouw persoonlijke gedragsstijl. Hoe beter jij jezelf kent, hoe bewuster jij je bent van het effect van jouw gedrag in contact met anderen.

Ieder mens verschilt en vertoont ander gedrag. Onze gedragsstijlanalyses geven op eenvoudige wijze inzicht in de verschillende gedragsstijlen die jij laat zien.

Leidinggeven aan Young Professionals

‘Hoe communiceer je met Young Professionals?’

Hoe kun je ze helpen om zo snel mogelijk in de organisatie hun plek te vinden? In deze workshop bieden wij handvatten om deze jonge talenten beter te begrijpen, te ondersteunen en te behouden voor de organisatie.

Coaching voor Young Professionals

Wij geloven er heilig in dat je sterker wordt als je hulp durft te vragen. Dat jouw kracht ligt in het herkennen en erkennen van je grenzen, zodat je jouw eigen plek in de wereld kunt innemen en op jouw beurt weer een lichtend voorbeeld voor anderen kunt zijn.

Timemanagement voor Young Professionals

Heb jij jouw digitale skills op orde? En kun je slim plannen en organiseren? Wil jij een half uur per dag extra tijd?

In deze training ga je meer rust en overzicht in je werk en in je hoofd vinden. 

Communiceren met Impact

Wil jij meer inzicht krijgen in jouw communicatiestijl en die van anderen? Wil jij leren en oefenen hoe om te gaan met iemand waarmee de communicatie lastig verloopt? Vind je het moeilijk om om te gaan met bijvoorbeeld een dominante manager of collega? Je bent niet de enige!

Communicatie is de sleutel tot succes!

Scroll naar boven