Trainingen & Coaching

Young Professionals

Ontdek je talent, blijf leren, blijf je verwonderen en blijf vragen stellen!

Training Persoonlijk Leiderschap

Ben jij klaar voor de volgende stap? Wij helpen jou, jouw talenten nog verder te ontwikkelen. De belangrijkste aspecten van Persoonlijk Leiderschap komen in deze training aan bod.  

Training Communiceren met Impact

Wil jij meer inzicht krijgen in jouw communicatiestijl en die van anderen? Wil jij leren en oefenen hoe om te gaan met iemand waarmee de communicatie lastig verloopt? Vind je het moeilijk om om te gaan met bijvoorbeeld een dominante manager of collega? Je bent niet de enige!

Communicatie is de sleutel tot succes!

Trainingen Timemanagement

Heb jij jouw digitale skills op orde? En kun je slim plannen en organiseren? Wil jij een half uur per dag extra tijd?

In deze training ga je meer rust en overzicht in je werk en in je hoofd vinden. 

Coaching voor Young Professionals

Wij geloven er heilig in dat je sterker wordt als je hulp durft te vragen. Dat jouw kracht ligt in het herkennen en erkennen van je grenzen, zodat je jouw eigen plek in de wereld kunt innemen en op jouw beurt weer een lichtend voorbeeld voor anderen kunt zijn.

Coaching met Buttons Drijfveren

Drijfveren geven ons energie: ze vertellen ons wat we het liefste willen, waar we gelukkig van worden, waar we behoefte aan hebben en dus waar we energie van krijgen.

Om gelukkig in je werk en ook privé te kunnen zijn, is het belangrijk dat jij je drijfveren kent. Jouw drijfveren maken waarom je doet wat je doet en dat met plezier en succes. 

Coaching met DISC

Inzicht in jouw persoonlijke gedragsstijl. Hoe beter jij jezelf kent, hoe bewuster jij je bent van het effect van jouw gedrag in contact met anderen.

Ieder mens verschilt en vertoont ander gedrag. Onze gedragsstijlanalyses geven op eenvoudige wijze inzicht in de verschillende gedragsstijlen die jij laat zien.

Opladen, ontladen en resetten

Ook deze zomer bieden wij jou de gelegenheid om in een tweedaagse Summercourse jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven.  Met gelijkgestemden werken aan persoonlijk leiderschap en communicatie. Onderzoeken en leren hoe jij jouw impact kunt vergroten.

Opladen, ontladen en resetten

Ook deze herfst bieden wij jou de gelegenheid om in een tweedaagse Autumncourse jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven.  Met gelijkgestemden werken aan persoonlijk leiderschap en communicatie. Onderzoeken en leren hoe jij jouw impact kunt vergroten.

Traineeship - Talentprogramma

Ons Traineeship – Talentprogramma voor Young Professionals kan worden ingezet voor de personal skills trainingen naast de vakinhoudelijke trainingen en workshops van een traineeprogramma.

De inhoud van de trainingen en workshops worden uiteraard toegespitst op de leerdoelen en wensen van uw organisatie.

Scroll naar boven