Talentontwikkeling

Young Professionals

In 1 dag klaar voor de volgende stap!

Eerstvolgende masterclass

Donderdag 30 juni 2022

Talentontwikkeling Young Professionals

Veel geleerd tijdens je opleiding? Met de kennis zit het wel goed! Maar je merkt dat de overgang van studie naar werk toch wel erg groot is.

Je voelt je onzeker over de gang van zaken in het bedrijf. Mag je na je inwerkperiode nog steeds vragen stellen? Hoe kun je je mening stevig onderbouwd neerzetten, zonder als betweter over te komen? Hoe ga je efficiënt met je tijd en energie om? Hoe kun je verder groeien en in welke richting dan? 

Herken jij je in bovenstaande vragen, dan ben je niet alleen. In onze Masterclasses Talentontwikkeling helpen wij jou, jouw talenten nog verder te ontwikkelen. 

Masterclass Talentontwikkeling

De masterclass op locatie wordt centraal in Nederland georganiseerd. We doen dit in groepen van minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers gedurende één dag van 9 tot 5 uur.

De investering in deze masterclass bedraagt € 545,00 excl. btw, inclusief jouw persoonlijke DISC analyse, materialen en koffie, thee en lunch. 

Online Masterclass Talentontwikkeling

De online masterclasses gaan gegarandeerd door! Dit doen we in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers gedurende twee dagdelen van 9 tot 12 uur.

De investering in deze masterclass bedraagt € 499,00 excl. btw, inclusief jouw persoonlijke DISC analyse en overige materialen. Je volgt de masterclass vanaf je eigen werkplek, met jouw eigen lekkere koffie of thee.

Aan bod komen je persoonlijke missie en visie met betrekking tot je loopbaan, hoe je het best communiceert met anderen afgestemd op jouw en hun persoonlijke stijl, én hoe je effectief met je tijd omgaat.  Voorafgaand aan de masterclass ontvang je van ons een vragenlijst voor de DISC gedragsstijlenanalsye. En plannen we een online intake voor deze training, om jouw DISC analyse te bespreken en jouw leerdoelen voor deze masterclass door te nemen.

Agenda

De masterclass Talentontwikkeling voor Young Professionals organiseren wij op onderstaande data. De masterclasses worden op een centrale plek in Nederland georganiseerd, of vinden online plaats. 

 

 

  • Donderdag 30 juni 2022
  • Donderdag 8 september 2022
  • Donderdag 20 oktober 2022
  • Donderdag 17 november 2022
  • Donderdag 15 december 2022

Mocht deze masterclass Talentontwikkeling Young Professionals i.v.m. corona maatregelen niet mogelijk zijn op een fysieke locatie, dan wordt deze masterclass in twee dagdelen online gegeven van 9:00 tot 12:00 uur en de daaropvolgende dag van 9:00 tot 12:00 uur.

De masterclass Talentontwikkeling Young Professionals gaat dus altijd door!

In-company masterclass Talentontwikkeling Young Professionals

Deze masterclass verzorgen wij ook in-company. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij de wensen en de mogelijkheden.

De trainers

Sonja-Jaarsma-Katrien-Eggens

De trainers zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

Scroll naar top