Aanbevelingen

Young Professionals

Een gemiddelde score van 8,9!

Aanbevelingen van onze deelnemers en opdrachtgevers zijn erg belangrijk voor ons. Wij kunnen met deze aanbevelingen onze trainingen en coaching continu verbeteren. En beter laten aansluiten op de wensen van onze klanten.

Afgelopen jaar heb ik coachingssessies gehad met Sonja. We hebben veel gewerkt met de BUTTONS methode. Deze methode heeft mij inzicht gegeven in wat mijn drijfveren zijn. Waardoor word ik nou diep van binnen gedreven, wat is mijn motivatie? Dit inzicht heeft me zowel privé als zakelijk in mijn beroep als accountant veel gebracht.

 

Sonja heeft mij laten zien en ervaren dat ik zelf aan het roer sta van mijn leven. Je krijgt met allerlei gebeurtenissen, meningen en emoties van anderen te maken, maar je bepaald uiteindelijk zelf hoe je daar mee om gaat. Je bent de enige die voor jezelf doelen en plannen kan maken op basis van jouw drijfveren. Voor iedereen ligt dit anders. Het bewust kiezen om bepaalde dingen niet te doen die niet bijdragen aan jouw doel of passen bij jouw drijfveren wordt dan een stuk gemakkelijker.

Aan het begin van mijn coaching stond ik hier wel anders in. Ik zat toen in de slachtofferrol van ‘die doet dit, die doet dat’. Oké zei Sonja, maar wat doe je er zelf aan om dit te veranderen? Ik had geen inzicht in waarom ik op bepaalde gebeurtenissen heel boos of juist blij reageerde. Maar door de juiste vragen vanuit Sonja durf ik te zeggen dat ik hierin enorm ben gegroeid.

 

Sonja heeft mij ook de term NIVEA bijgebracht. Simpel, maar dit helpt mij echt in mijn dagelijkse leven. Mocht je nou willen weten wat dat inhoud? Ik kan je zeker aanraden om met je zelfontwikkeling bij Sonja aan de slag te gaan!

Iris Ruiter
Accountant Bordan
Masterclass Personal Branding voor de opleiding MSc Accountancy & Advisory van HBO A&A

De DISC-test theorie heeft mij veel inzicht gegeven over mijn manier van communiceren maar ook over die van anderen.

Zeer goede afwisseling tijdens de training voor theorie, praktijk, opdrachten, uitleg en discussie. Goed om in de ochtend de theorie te krijgen en er in de middag mee aan de slag te gaan.

Sonja en Katrien weten met hun ervaring, kennis en enthousiasme, Young Professionals weer even scherp te maken en laten je even stilstaan bij jou zelf. Daar waar op het werk of op de studie geen ruimte voor is, maken Sonja en Katrien het in een aangename en vertrouwde sfeer mogelijk om je te helpen met jouw eigen casussen m.b.t. communicatie en persoonlijke vaardigheden
Selda Tarhan
Assistant Accountant
Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals

Als Young Professional loop ik geregeld tegen mijzelf aan. Hoe positioneer ik mijzelf in mijn organisatie, hoe wil ik mij ontwikkelen en op welke manier onderscheid ik mijzelf als persoon.

Tijdens de masterclass heb ik veel aanknopingspunten aangereikt gekregen om over na te denken en de komende periode mee aan de slag te gaan.

Een voorbeeld hiervan is wat mijn persoonlijke leerdoelen voor het komende jaar zijn, door een beeld voor ogen te hebben kan je concrete acties uitzetten om dit te realiseren.

Jullie als trainers zijn erg leuk samen, leuke aanvulling samen.
Rob Mooibroek
HR Professional
Masterclass Personal Branding voor de opleiding MSc Accountancy & Advisory van HBO A&A

De rollenspellen en de oefening met het inschatten van elkaars gedragsstijl waren voor mij het meest waardevol. De verdeling van theorie en praktijk was goed. De behandelde onderwerpen zijn erg handig en is toepasbaar in de praktijk.
William Goedegebure
Staff ACR at EY
Masterclass Personal Branding voor de opleiding MSc Accountancy & Advisory van HBO A&A

Het meest waardevol voor mij tijdens deze Masterclass was DISC en het opdoen van mensenkennis.
Anoniem
Assistent Accountant
Masterclass Personal Branding voor de opleiding MSc Accountancy & Advisory van HBO A&A

Het oefenen met rolspellen en elkaars gedragsstijl inschatten waren voor mij het meest waardevolle van deze training. Soms best veel informatie in de ochtend. Misschien meer afwisseling. ​
Anoniem
Assistent Accountant
Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals

Interessante materie die ik niet heb gehad tijdens mijn studie, maar wel ONWIJS handig is om stevig in mijn schoenen te staan in de grote mensen wereld. Een fijne cursus weerbaarheid - met goede tips. ​
Anne de Leeuw
Redactie NPO Jeugdjournaal
Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals

De locatie was perfect! Materiaal was duidelijk en up to date. De sfeer die er gecreëerd werd door de trainers zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en iedereen vrijuit sprak. Kennis van beide trainers is top! Conclusie: relaxte sfeer en interactie zorgde voor een educatieve dag. Ik zou de training zeker aanbevelen, zeer positief over de Masterclass.
Niels Scheffer
Inkoop & Logistiek Cirex
Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals

Veel situaties die geschetst werden tijdens de training waren voor mij herkenbaar binnen onze eigen interne organisatie. Soms is het als junior/medior lastig om hier op te reageren. Het is binnen je eigen organisatie niet altijd mogelijk om dit bespreekbaar te maken. Het voordeel van deze setting is de neutrale en objectieve kijk van de deelnemers en jullie als coach. Het heeft mij nieuwe inzichten geboden en ook de spreekwoordelijke spiegel voor gehouden. Met andere woorden, hoe kan mijn eigen handelen de situatie veranderen of verbeteren. Verder heeft het mij aan het denken gezet over mijn carrière en de volgende stappen die ik moet gaan nemen om mij verder te ontwikkelen.
Young Professional
Business Development Manager
Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals

Ik heb deelgenomen aan de Young Professionals training omdat ik hoopte wat meer zelfvertrouwen te krijgen op de werkvloer.

Ik merk dat het vaak lastig en spannend is om voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven.

Tijdens de training heb ik hier goede handvatten voor gekregen, die ik nu op m'n werk toepas.

Door de training begrijp ik beter waar m'n krachten liggen en hoe ik deze in kan zetten om mijn werk leuker, effectiever en beter te maken. Ik vond het fijn om kennis te maken met jonge professionals (met een compleet andere achtergrond) en te horen dat zij met vergelijkbare problemen en onzekerheden worstelen.

De training was voor mij erg waardevol en raad iedereen aan om hem te volgen!
Young Professional
Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals

“De training voor Young professionals was een ontzettend inspirerende dag onder enthousiaste begeleiding van Sonja en Katrien!

Een hele leerzame dag waarbij herkenbare onderwerpen aan bod zijn gekomen. Het dagprogramma bevat een stukje theorie, praktisch tips en voorbeelden die gelijk toegepast kunnen worden in dagelijkse werkzaamheden. ​

Het was goed om even een stap terug te doen en voor jezelf een toekomst visie schept te stellen en daarbij de persoonlijke uitdagingen onder woorden te brengen.

De diversiteit binnen de groep en professionele coaching van Sonja en Katrien hebben mij tot nieuwe inzichten gebracht hoe ik die uitdagingen kan aanpakken, hier ga ik nu vol energie mee aan de slag.

Kortom deze cursus is een aanrader voor iedereen die gemotiveerd is om (nog) meer uit zichzelf te willen halen!”
Young Professional
Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals

Ik heb de training als erg positief ervaren.

Al een maand voordat ik afstudeerde aan de Hbo Verpleegkunde opleiding, had ik gelijk een baan als wijkverpleegkundige.

Door het grote te kort aan verpleegkundigen waren er veel banen beschikbaar en werd er snel aan je getrokken door werkgevers, recruiters enz. Op dat moment was ik al erg blij dat ik een baan had.

Het eerste jaar was voor mij erg wennen, doordat ik opeens het ‘werkende’ leven in ging, begon met een deeltijd opleiding en ging samen wonen. Na een tijd kreeg ik twijfels over het werk wat ik deed en of het mij voldoende uitdaging gaf. Echter ga je mee in de sleur van het drukke leven en gun je jezelf weinig tijd om bij hierbij stil te staan.

In de training voor Young Professionals sta je stil bij jezelf. In de training kwamen verschillende onderdelen aanbod. Wat ik prettig vond was dat er vooraf wat theorie werd aangeboden, later ging je zelf bezig met de theorie toe te passen door middel van oefeningen/rolspellen.

De theorie vond ik interessant, ik weet nu hoe ik voor mezelf situaties anders kan benaderen/aanvliegen.

Daarnaast zijn we aan de hand van een model bezig geweest met punten die betrekking hebben op je werk en leven en gaan over jou als persoon. Door dit model sta je stil bij wie je bent, wat je doet, wie jij helpt en wat jou helpt enz.

Door deze training heb ik stil gestaan bij wie ben ik en wat wil ik anders/bereiken met mijn werk.

Ik vond het een leerzame dag en zou het andere young professionals aanraden om jezelf op deze manier wat ‘me-time’ te gunnen en zo in de toekomst kan denken.
Young Professional
Masterclass Personal Branding voor de opleiding MSc Accountancy & Advisory van HBO A&A

Er was voldoende tijd tijdens de training voor theorie, praktijk, opdrachten, uitleg en discussie. De opbouw van de training was prima en erg leuk. Een aanrader!
José Burghouts
Assistant Accountant
Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals

De tips in het kader van feedback en overtuigen maar ook zeker het leren van andermans problemen en zaken waar zij tegenaan lopen. Al het materiaal is geregeld, handouts en opdrachten netjes in een map. Buiten dat het even reizen was is de locatie erg netjes en de lunch goed.

De trainers zijn erg goed op elkaar ingespeeld en hun enthousiasme is aanstekelijk.
Young Professional
Re-integratiebegeleider
Training Timemanagement voor Young Professionals

Met de tools die ik gekregen heb kan ik rust inbouwen en overzicht creëren waardoor ik rust krijg in mijn hoofd.
Dit door taken te maken, blokken in mijn agenda te plannen en mijn mailbox leeg te maken.

Ik vind dat je op een hele fijne manier de training hebt gegeven. Je gaf iedereen genoeg ruimte en het was een duidelijk verhaal.
Stephanie Tameling
Coach/regievoerder - Thuis in 050 - Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Mijn leerdoel voor deze training was effectiviteitstools in Outlook ontdekken, omdat ik weet dat ze er zijn maar zelf gewoon weinig kennis hiervan heb.

In het middag programma is mijn doel bereikt omdat we toen echt praktisch bezig zijn gegaan. Veel goede bruikbare tips in een korte tijd.

Ik vond dit één van de nuttigste trainingen die we in ons traineeprogramma hebben gekregen!
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Hoe ga ik om met minder urgente zaken, dat is door het prioriteren en werken met taken in Outlook een stuk inzichtelijker gemaakt.

Het automatiseren in Outlook om overzicht te houden dat heeft mij het meest aangesproken in deze training. Heerlijk!

Er was een fijne sfeer in de training, goed tempo, uitgebreide tips, goed de groep betrekken en een boekje om na te lezen. Ik vond het top!
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Mijn doel van deze training was om na een werkdag naar huis te gaan met een leeg hoofd.

Door deze training denk ik dat ik mijn werkdagen rustiger kan afsluiten. De praktische Outlook tips spraken mij aan. Omdat veel functionaliteit van Outlook onbenut blijft.

De training was nuttig en gezellig.
Maarten Winkel
YP, beleidsmedewerker Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Mijn doel voor deze training was meer rust, structuur en focus te krijgen. Mijn tijd optimaal kunnen gebruiken.
De voordelen van Outlook helpen mij zeker tijdens mijn werkzaamheden. Ook de beoordeling van prioriteiten geeft rust.

De manier van spreken en indeling van de training houden mij goed aanwezig en oplettend.
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Het leren van prioriteiten stellen en het beheer en overzicht houden van verschillende informatiekanalen, was mijn leerdoel voor deze training.

Tijdens de training heb ik vooral veel informatie verkregen met betrekking tot het organiseren en plannen in Outlook.

Hele fijne training! Werd enthousiast vertelt en veel afwisseling.
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Mijn leerdoel was het effectiever/efficiënter leren omgaan met Outlook.
Tijdens de training heb ik veel informatie gekregen, nu nog zien of het voor mij in de praktijk werkt.

Het was een erg leuke en interessante training, dank daarvoor!
Stein Gierveld
Young Professional Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Het prioriteiten stellen begint met niet alles als een spoedzaak te zien.

De praktische tips in Outlook waren erg waardevol. Goed tempo en mooie verdeling van de verschillende onderwerpen.
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

De trainer was duidelijk, rustig en weet aandacht te houden voor iedereen. (ook op emotionele momenten).
Mijn doel was het aanpakken van uitstelgedrag en het plannen in Outlook. Ik hoop dat ik de discipline kan opbrengen om met taken in Outlook te gaan werken.

De praktische tips voor Outlook spraken mij het meeste aan in deze training.
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

​De combinatie tussen theorie en praktijk sprak mij aan.
Helder maken wat belangrijk is, bijvoorbeeld energiegevers en -vreters. Ik ga mijn energiebalans hiermee in kaart brengen.
Daarnaast ga ik werken met taken, kleuren en categorieën in afspraken gebruiken en regels gebruiken in mijn mail.

Hele leuke waardevolle training. Enorm gedreven en enthousiast. Tof!
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Tijdens deze training heb ik zeer functionele tips ontvangen. De training heeft een goed balans tussen interactief/actief en passief.

De training is nuttig, voelde niet te lang, kortom interessant genoeg. Er was ruimte voor praktijkvoorbeelden en tips van de cursisten.
Edwin Tilma
Young Professional Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Mijn doel was structuur krijgen in alle taken en prioriteren. Ik ga naar aanleiding van de training stukken in mijn agenda blokken voor rapporteertijd en onverwachte gebeurtenissen.

Daarnaast ga ik het aantal mappen in mijn Postvak In verminderen en ga ik werken met Taken in Outlook.

Je legt de stof goed uit en beantwoorde de vragen van de cursisten zo goed mogelijk en geeft daardoor waardevolle tips.
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

​De combinatie van theorie en praktische tips spraak mij aan!
Tijdens deze training heb ik weer een aantal handige dingen geleerd, plus weer een opfrissing en inzichten op het gebied van prioriteren, rust en overzicht in Outlook taken.

Het was een leuke training, leuke interacties en interessant.
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Tijdens deze training wilde ik graag leren structuur aan te brengen in mijn planning en te leren prioriteren. Ik heb hiervoor handvaten gekregen.

Alle tips rondom outlook zijn echt een eyeopener!

Voor een training die een hele dag duurt vond ik de verdeling / planning fijn. Informatief eerst, daarna het praktische gedeelte.
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Mijn doel voor deze training is het efficiënter gebruik maken van Outlook. Handvaten krijgen voor gerichter werken.
Ik heb veel concrete mogelijkheden te horen gekregen en ook praktische trucs.

Ik ga aan de slag met het concretiseren van reflectiemomenten, 3 taken per dag en ‘Eat that frog’ . Daarnaast Outlook anders inrichten en met taken werken.

Soms wat basic zaken, maar niet minder nuttig. De Outlook tips zijn echt top!
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Ik ben deze training gestart om meer rust te krijgen buiten mijn werk om, d.m.v. meer structuur te kunnen aanbrengen in mijn werk. Te leren prioriteren en niet meer toe te geven aan de waan van de dag.

De tools die ik hiervoor heb gekregen (schrijven, taken, plannen etc.) ga ik zeker gebruiken!

Ik vond het fijn om te merken dat het niet aan mij lag dat ik zo druk ben, ik denk dat ik bijna alles wel kan implementeren.

Leuk gedaan! Heel gezellig, je wist heel goed waar je het over had. Super!
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Ik heb verschillende manieren geleerd om Outlook te organiseren, en ook meer dan de ‘standaard’ tips. De trainer heeft een beleefde manier van presenteren, grapjes, en maakt gebruik van voorbeelden van de deelnemers.

Het was een goed gestructureerde dag, binnen de tijd af met veel nuttige en praktische tips.
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Mijn doel was meer overzicht te krijgen. Ik heb goede en praktische tips gekregen om dit doel te bereiken.

Een fijne en duidelijke training met tips waar je echt wat mee kan!
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

​Tijdens deze training heb ik mijn kennis uitgebreid over het plannen en werken met Outlook. Ik heb geleerd waar ik rekening mee moet houden met plannen & prioriteren en het daadwerkelijk werken in Outlook. De ins en outs van Outlook gaan me nu gewoon veel tijd besparen.

De trainer benaderd alles positief. Niks is fout. Dat vind ik erg prettig.
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Leuke training. Veel handvatten en tips gekregen. Zelf oefenen tijdens de training maakt het veel duidelijker dan alleen kijken naar een scherm.

Leuk, informeel, vel kennis over Outlook. De trainer neemt de tijd om vragen te beantwoorden.
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Goede indeling van de dag. Lekker ontspannen en de concrete bruikbare tips zijn heel fijn! Tijd voor alle vragen.
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Mijn leerdoel was overzicht creëren door beter te prioriteren + tips voor handige vormen van to-do’s noteren in Outlook. Door het werken met taken krijg ik meer overzicht. En het delen van ieders punten m.b.t. timemanagement was zeer waardevol!

Super interessante training, leerzaam en fijn dat er ruimte was voor eigen inbreng.
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Tijdens deze training heb ik meer helderheid over het gebruik van Taken in Outlook gekregen. Er was tijdens de training overleg over wat iedereen handig & prettig vindt. Van elkaar leren.

Heldere training, goed te volgen Heel erg handige tips & tricks.
Kirsten Joustra
Young Professional Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Het taken systeem helpt erg bij het ordenen van mijn mails en daarbij helpt het ook bij het maken van een goede to-do lijst.

Hele fijne presentatie stijl. Heel rustig en duidelijk, genoeg pauzes ingelast.
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

​Duidelijke handvatten gekregen. Praktische training door direct achter de laptop te gaan. Dit zorgt voor een structurele verandering in mijn werken.

Goed verzorgde training met leuke inhoud waar je echt iets mee kan!
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

In deze training heb ik veel handige tips en tricks ontvangen.
Mijn doel was het beter leren organiseren van mijn mail en prioriteren.

De training was heel interactief, veel nieuwe informatie, zelf reflecteren door opdrachten te doen zoals de prioriteitenmatrix.

Heldere uitleg, goed gestructureerd, fijne uitstraling, open voor vragen, top!
Young Professional
Gemeente Groningen
Training Timemanagement voor Young Professionals

Mijn doel was meer structuur in mijn werk leren aanbrengen, dit heb ik bereikt door het toepassen van de tips en theorie.
De middag sprak mij het meest aan toen we praktisch aan de slag gingen met Outlook.

Je vertelt leuk en boeiend. Je zorgt voor een goede en ontspannen sfeer in de groep.
Heleen Ensing
Young Professional Gemeente Groningen
Workshop 'Breng jouw frisse ideeën met impact' Jonge Oldambtster Ambtenaren

​Deze workshop geeft een basis vormend inzicht waarmee je stappen vooruit kunt zetten. Alle onderdelen van de workshop waren voor mij waardevol. Inzicht in mezelf, dat anders is dan je dacht, maar dat wel voor bevestiging zorgt. Tijdens de workshop was een prettige verhouding en genoeg ruimte voor jouw en ons verhaal en het doen en daardoor leren. Aan de behandelde onderwerpen heb je veel, het geeft je inzicht in jezelf en in elkaar.
Anna Jansma
YP Gemeente Oldambt
Workshop 'Breng jouw frisse ideeën met impact' Jonge Oldambtster Ambtenaren

​Tips hoe je met de verschillende kleuren (DISC gedragsstijlen) omgaat. Goede opbouw van de workshop, afwisseling in theorie en praktijk. Naar aanleiding van deze workshop ga ik meer nadenken over met wat voor persoon je te maken krijgt en hoe je ermee om moet gaan. ​Ik beveel deze workshop aan aan andere Young Professionals. November 2019
Anoniem
YP Gemeente Oldambt
Workshop 'Breng jouw frisse ideeën met impact' Jonge Oldambtster Ambtenaren

​Als iemand duidelijk behoefte heeft aan meer bewustwording van gesprekspartners of als iemand duidelijk moeite heeft met overtuigen en het mee krijgen van anderen.
Peter
Manager Gemeente Oldambt
Workshop 'Breng jouw frisse ideeën met impact' Jonge Oldambtster Ambtenaren

Meer informatie over jezelf en anderen. Waarom doe jij zoals jij doet. Waarom doet een ander zoals hij doet? Een aanrader voor andere Young Professionals. Het anderen inschatten op gedragsstijl / woorden / uitdrukkingen. Ik ga dit toepassen bij de voorbereiding van gesprekken. Positieve vibe, fijn! ​
Nienke Woldhuis
YP Gemeente Oldambt
Scroll naar boven