Persoonlijke Ontwikkeling

Autumncourse

Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost

Donderdag 28 en Vrijdag 29 november 2024 in Deventer

Autumncourse Persoonlijke Ontwikkeling

Opladen, ontladen en resetten

Komende herfst bieden wij jou de gelegenheid om in een tweedaagse Autumncourse jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. 
Met gelijkgestemden werken aan persoonlijk leiderschap en communicatie. Onderzoeken en leren hoe jij jouw impact kunt vergroten.

Geef jouw persoonlijke ontwikkeling een boost

Wij hebben hiervoor een intensief en actief programma samengesteld aan de hand van onze eigen W&W reflectiemethode om op koers te blijven, de BUTTONS Drijfverenanalyse, en de DISC Gedragsstijlenanalyse. Met extra nadruk op persoonlijk leiderschap en persoonlijke communicatie.

In deze tweedaagse training combineren en integreren we de Training Persoonlijk Leiderschap en Communiceren met Impact.  

Op de eerste dag gaan we aan de slag met Persoonlijk Leiderschap. Natuurlijk wil je zelf aan het roer staan van jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw eigen koers uitzetten. Je hebt veel geleerd tijdens je opleiding en met de kennis zit het wel goed! Maar je merkt dat de overgang van studie naar werk toch wel erg groot is.

Je voelt je onzeker over de gang van zaken in het bedrijf. Mag je na je inwerkperiode nog steeds vragen stellen? Hoe kun je je mening stevig onderbouwd neerzetten, zonder als betweter over te komen? Hoe ga je efficiënt met je tijd en energie om? Hoe kun je verder groeien en in welke richting dan? 

Met onze eigen W&W reflectiemethode en de BUTTONS Drijfverenanalyse bepaal jij de stappen die je gaat zetten. Oftewel een eigen koers voor de komende 5 jaar! 

Op de tweede dag gaan we vooral veel oefenen met communicatie. De 1e indruk, het erkennen van jouw eigen communicatiestijl en het herkennen van de communicatiestijl van jouw gesprekspartner. Dit doen wij aan de hand van de gedragsstijlen van DISC. Met jouw persoonlijke DISC Gedragsstijlenanalyse krijg jij inzicht in: 

  • Jouw natuurlijk gedrag en gedrag onder druk.
  • Jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten.
  • Jouw wijze van communiceren met anderen.
  • Hoe jij samenwerkt in de werkomgeving.
  • Hoe jouw leidinggevende kan samenwerken met jou.

Met het inzicht uit deze uitgebreide gedragsanalyses kan jij jouw kwaliteiten nog beter benutten en de aandachtspunten verbeteren. Dit komt jouw eigen ontwikkeling als ook de ontwikkeling van het team en de organisatie ten goede.

We staan uitgebreid stil bij de verschillende gesprekstechnieken en oefenen die met voorbeelden uit jouw praktijk. Neem dus jouw eigen cases mee! Wij oefenen graag met realistische casuïstiek, iets waar jij de volgende dag direct mee aan de slag kan.

Kortom: 

  • Inspirerende training onder leiding van ervaren trainers en coaches in een kleine groep
  • Theorie, praktijk en vooral zelf aan de slag
  • Je neemt regie over jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Je verlaat de training met een persoonlijke route voor de komende vijf jaar

Voor wie

Algemene leerdoelen

De investering in deze Autumncourse Persoonlijke Ontwikkeling

De investering in deze 2-daagse is € 1.249,= p.p. excl. BTW; dit is inclusief eten & drinken, cursusmaterialen en de BUTTONS- en DISC-analyses. Eventuele overnachtingskosten zijn niet inbegrepen.

En uiteraard, net als al onze trainingen, organiseren wij dit in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

Ben jij er ook bij? 

Op donderdag 28 en vrijdag 29 november 2024 in Deventer.
Aanmelden kan tot 1 november 2024
 

In-company Autumncourse Persoonlijke Ontwikkeling

Deze courses verzorgen wij ook in-company. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij de wensen en de mogelijkheden.

De trainers

Sonja-Jaarsma-Katrien-Eggens

De trainers zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

Scroll naar boven