Training Persoonlijk Leiderschap

Young Professionals

In 1 dag klaar voor de volgende stap!

Eerstvolgende training

Donderdag 20 juni 2024

Training Persoonlijk Leiderschap voor Young Professionals

Persoonlijk Leiderschap voor Young Professionals is een zeer actueel onderwerp.

Ook voor jou? Natuurlijk wil je zelf aan het roer staan van jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw eigen koer uitzetten. Veel geleerd tijdens je opleiding? Met de kennis zit het wel goed! Maar je merkt dat de overgang van studie naar werk toch wel erg groot is.

Je voelt je onzeker over de gang van zaken in het bedrijf. Mag je na je inwerkperiode nog steeds vragen stellen? Hoe kun je je mening stevig onderbouwd neerzetten, zonder als betweter over te komen? Hoe ga je efficiënt met je tijd en energie om? Hoe kun je verder groeien en in welke richting dan? 

Herken jij je in bovenstaande vragen, dan ben je niet alleen.

In deze Training ga je aan de slag met jouw Persoonlijk Leiderschap aan de hand van:

  • onze eigen W&W reflectiemethode om op koers te blijven
  • de BUTTONS Drijfverenanalyse

Hiermee bepaal jij de stappen die jij gaat zetten. Oftewel een eigen koers voor de komende 5 jaar!

Training
Persoonlijk Leiderschap

De training wordt op locatie centraal in Nederland georganiseerd. We doen dit in groepen van minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers gedurende één dag van 9 tot 5 uur.

De investering in deze training bedraagt € 695,- excl. btw.     

Dit is inclusief jouw persoonlijke BUTTONS Drijfverenanalyse, een online intake vooraf, materialen en koffie, thee en lunch.  

Aan bod komen je persoonlijke missie en visie met betrekking tot je loopbaan, hoe je het best communiceert met anderen afgestemd op jouw en hun persoonlijke stijl, én hoe je effectief met je tijd omgaat.  Voorafgaand aan de training ontvang je een vragenlijst voor de BUTTONS Drijfverenanalyse. En plannen we een online intake voor deze training, om jouw BUTTONS analyse te bespreken en jouw leerdoelen voor deze training door te nemen.

Agenda

De training Persoonlijk Leiderschap voor Young Professionals organiseren wij op onderstaande data. De trainingen worden op een centrale plek in Nederland georganiseerd, of vinden online plaats. 

 

 

  • Donderdag 20 juni 2024 – Bospaviljoen ’t Leesten, Ugchelen
  • Donderdag  12 september 2024 – Bospaviljoen ’t Leesten, Ugchelen
  • Donderdag 28 november 2024 – Bospaviljoen ’t Leesten, Ugchelen

In-company training Persoonlijk Leiderschap voor Young Professionals

De training Persoonlijk Leiderschap voor Young Professionals verzorgen wij ook in-company. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij de wensen en de mogelijkheden.

De trainers

Sonja-Jaarsma-Katrien-Eggens

De trainers zijn Sonja Jaarsma-Lebbink en Katrien Eggens-ter Heide. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

Aanbevelingen

“Interessante materie die ik niet heb gehad tijdens mijn studie, maar wel ONWIJS handig is om stevig in mijn schoenen te staan in de grote mensen wereld.
 
Een fijne cursus weerbaarheid – met goede tips.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Anne de Leeuw
Redactie NPO Jeugdjournaal
“De locatie was perfect! Materiaal was duidelijk en up to date. De sfeer die er gecreëerd werd door de trainers zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en iedereen vrijuit sprak. Kennis van beide trainers is top! Conclusie: relaxte sfeer en interactie zorgde voor een educatieve dag. Ik zou de training zeker aanbevelen, zeer positief over de Masterclass.”
 
 
 
 
 
 
 
 
Niels Scheffer
Inkoop & Logistiek Cirex

“Ik heb deelgenomen aan de Young Professionals training omdat ik hoopte wat meer zelfvertrouwen te krijgen op de werkvloer. Ik merk dat het vaak lastig en spannend is om voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven. Tijdens de training heb ik hier goede handvatten voor gekregen, die ik nu op m’n werk toepas. Door de training begrijp ik beter waar m’n krachten liggen en hoe ik deze in kan zetten om mijn werk leuker, effectiever en beter te maken. Ik vond het fijn om kennis te maken met jonge professionals (met een compleet andere achtergrond) en te horen dat zij met vergelijkbare problemen en onzekerheden worstelen.”

Young Professional

Scroll naar boven