Traineeship - Talentprogramma

Young Professionals

Het complete talentprogramma voor uw

Young Professionals

Traineeship - Talentprogramma

Het traineeship – talentprogramma van Wolbers & Wolbers bestaat uit incompany trainingen en workshops rondom de thema’s persoonlijk leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Dit programma kan worden ingezet voor de personal skills trainingen naast de vakinhoudelijke trainingen en workshops van een traineeprogramma. De inhoud van de trainingen en workshops worden uiteraard toegespitst op de leerdoelen en wensen van uw organisatie.

De minimale doorlooptijd is 3 maanden tot een maximale periode van 24 maanden.
Ons programma bestaat uit 9 dagdelen persoonlijk leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast uit een aantal dagdelen intervisie en uiteraard een start- en eindbijeenkomst.

Tijdens de trainingen maken wij o.a. gebruik van onze eigen W&W reflectiemethode om op koers te blijven, de BUTTONS drijfverenanalyse en de DISC-gedragsstijlenanalyse. 

Voor wie

Algemene leerdoelen

De investering

De investering voor ons incompany Traineeship – Talentprogramma is afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

De trainers

Sonja-Jaarsma-Katrien-Eggens

De trainers zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

Scroll naar boven