Persoonlijke Coaching

Young Professionals

Wij bieden jou een steuntje in de rug!

Persoonlijke Coaching voor Young Professionals

Sterker door hulp te vragen

Wat ben ik blij dat ik alweer zoveel jaar geleden de stap heb durven zetten om kwetsbaar te zijn en een coach te zoeken, toen ik wel een steuntje in mijn rug kon gebruiken. Dat steuntje in de rug en die spiegel, die ben ik nu zelf als coach! Omdat ik heilig geloof dat je sterker wordt als je hulp durft te vragen, dat je kracht ligt in het herkennen en erkennen van je grenzen, zodat je jouw eigen plek in de wereld kunt innemen en op jouw beurt weer een lichtend voorbeeld voor anderen kunt zijn. Persoonlijke coaching helpt jou hierbij!

Sterker in je schoenen staan

Persoonlijke coaching biedt een steuntje in de rug, zowel voor jou als voor het hele team. 

De instrumenten die wij bij deze persoonlijke coaching sessies inzetten zijn onder andere onze eigen W&W reflectiemethode om op koers te blijven, de BUTTONS drijfveren methode en de DISC gedragsstijlen.

Het resultaat van coaching is dat je sterker in je schoenen staat. Je weet waar je heen wilt, functioneert individueel en als team beter zodat je met meer plezier en makkelijker je resultaten haalt. De coaching kan zowel op locatie als online plaatsvinden.

De investering in persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

De behoeftepeiling doen wij in de gratis intake. Dan bepalen we samen de duur en frequentie van de coaching. Ook stemmen we dan de vorm en locatie van de coaching af.

  • € 60,00 per sessie (30 minuten) 
  • € 550,00 voor 10 sessies (10 x 30 minuten) 

De prijzen zijn excl. btw, reis- en verblijfskosten en materialen

Teamcoaching

Coaching is altijd maatwerk. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden, wensen en de prijs.


De trainers

Sonja-Jaarsma-Katrien-Eggens

De trainers zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

 

Aanbevelingen

Afgelopen jaar heb ik coachingssessies gehad met Sonja. We hebben veel gewerkt met de BUTTONS methode. Deze methode heeft mij inzicht gegeven in wat mijn drijfveren zijn. Waardoor word ik nou diep van binnen gedreven, wat is mijn motivatie? Dit inzicht heeft me zowel privé als zakelijk in mijn beroep als accountant veel gebracht.

Sonja heeft mij laten zien en ervaren dat ik zelf aan het roer sta van mijn leven. Je krijgt met allerlei gebeurtenissen, meningen en emoties van anderen te maken, maar je bepaald uiteindelijk zelf hoe je daar mee om gaat. Je bent de enige die voor jezelf doelen en plannen kan maken op basis van jouw drijfveren. Voor iedereen ligt dit anders. Het bewust kiezen om bepaalde dingen niet te doen die niet bijdragen aan jouw doel of passen bij jouw drijfveren wordt dan een stuk gemakkelijker.

Aan het begin van mijn coaching stond ik hier wel anders in. Ik zat toen in de slachtofferrol van ‘die doet dit, die doet dat’. Oké zei Sonja, maar wat doe je er zelf aan om dit te veranderen? Ik had geen inzicht in waarom ik op bepaalde gebeurtenissen heel boos of juist blij reageerde. Maar door de juiste vragen vanuit Sonja durf ik te zeggen dat ik hierin enorm ben gegroeid.

Sonja heeft mij ook de term NIVEA bijgebracht. Simpel, maar dit helpt mij echt in mijn dagelijkse leven. Mocht je nou willen weten wat dat inhoud? Ik kan je zeker aanraden om met je zelfontwikkeling bij Sonja aan de slag te gaan!”

Iris Ruiter, accountant Bordan

Scroll naar boven