Persoonlijke- & Teamcoaching

Young Professionals

Wij bieden jou een steuntje in de rug!

Persoonlijke Coaching voor Young Professionals

Sterker door hulp te vragen

Wat ben ik blij dat ik alweer zoveel jaar geleden de stap heb durven zetten om kwetsbaar te zijn en een coach te zoeken, toen ik wel een steuntje in mijn rug kon gebruiken. Dat steuntje in de rug en die spiegel, die ben ik nu zelf als coach! Omdat ik heilig geloof dat je sterker wordt als je hulp durft te vragen, dat je kracht ligt in het herkennen en erkennen van je grenzen, zodat je jouw eigen plek in de wereld kunt innemen en op jouw beurt weer een lichtend voorbeeld voor anderen kunt zijn. Persoonlijke coaching helpt jou hierbij!

Sterker in je schoenen staan

Persoonlijke coaching biedt een steuntje in de rug, zowel voor jou als voor het hele team. 

De instrumenten die wij bij deze persoonlijke coaching sessies inzetten zijn onder andere de 7 eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen R. Covey, de BUTTONS drijfveren methode en de DISC gedragsstijlen.

Het resultaat van coaching is dat je sterker in je schoenen staat. Je weet waar je heen wilt, functioneert individueel en als team beter zodat je met meer plezier en makkelijker je resultaten haalt. De coaching kan zowel op locatie als online plaatsvinden.

De investering in persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

De behoeftepeiling doen wij in de gratis intake. Dan bepalen we samen de duur en frequentie van de coaching. Ook stemmen we dan de vorm en locatie van de coaching af.

  • € 55,00 per sessie (30 minuten) 
  • € 500,00 voor 10 sessies (10 x 30 minuten) 

De prijzen zijn excl. btw, reis- en verblijfskosten en materialen

Teamcoaching

Teamcoaching is altijd maatwerk. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden, wensen en de prijs.

De trainers

Sonja-Jaarsma-Katrien-Eggens

De trainers zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

Scroll naar boven