Communiceren met Impact

Young Professionals

Haal meer uit jouw communicatie!

Eerstvolgende training
Donderdag 12 oktober 2023

Communicatie training ‘Communiceren met impact’ 

Het Koenen woordenboek Nederlands geeft bij het woord communiceren de uitleg: “in verbinding staan”. Een communicator is volgens Koenen “iemand die overtuigend overkomt”. Met effectieve communicatie breng je dus een boodschap over aan iemand anders of aan een groep personen; om dat te doen, moet je eerst wel in verbinding staan met die ander of met die anderen. Dit leer je in deze communicatie training.

We communiceren allemaal de hele dag door, continu. Heel vaak echter gaat dat niet zo soepel als je wel zou willen, omdat we onduidelijk zijn, er ruis op de lijn is, wij de ander niet begrijpen of zelf niet begrepen worden.

De training

In onze communicatie training ‘communiceren met impact’ gaan we vooral veel oefenen met communicatie. De 1e indruk, het erkennen van jouw eigen communicatiestijl en het herkennen van de communicatiestijl van jouw gesprekspartner. Dit doen wij aan de hand van de gedragsstijlen van DISC. Je ontvangt van ons jouw persoonlijke gedragsstijlenanalyse.

In deze uitgebreide gedragsstijlenanalyse vind je uitgebreide toelichting op:

  • Jouw natuurlijk gedrag en gedrag onder druk.
  • Jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten.
  • Jouw wijze van communiceren met anderen.
  • Hoe jij samenwerkt in de werkomgeving.
  • Hoe jouw leidinggevende kan samenwerken met jou.

Met het inzicht uit deze uitgebreide gedragsanalyses kan jij, jouw kwaliteiten nog beter benutten en de aandachtspunten verbeteren. Dit komt jouw eigen ontwikkeling als ook de ontwikkeling van het team en de organisatie ten goede.

Neem jouw eigen cases mee! Wij oefenen graag met realistische casuïstiek, iets waar jij de volgende dag direct mee aan de slag kan.

Voor wie

Algemene leerdoelen

De investering

De investering voor deze training is € 649,00. Dit is excl. BTW, maar inclusief alle materialen, locatie en catering.

De SBU is 6 uur, 2 aaneengesloten dagdelen.

Agenda

De training Communiceren met Impact organiseren wij op onderstaande data. De trainingen worden op een centrale plek in Nederland georganiseerd. 

  • Donderdag 12 oktober 2023 – Deventer
  • Donderdag 14 december 2023 -Deventer

In-company training Communiceren met Impact

Deze training verzorgen wij ook in-company. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij de wensen en de mogelijkheden.

De trainers

Sonja-Jaarsma-Katrien-Eggens

De trainers zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

Scroll naar boven