Timemanagement

Young Professionals

Bespaar minimaal 30 minuten per dag

Eerstvolgende training dinsdag 20 juni 2023

Young Professionals

Masterclass Timemanagement voor Young Professionals

In deze tijd is het handig dat je je (digitale) skills op orde hebt, maar dat je ook slim kunt plannen en organiseren. 

In de waan van de dag komen er vaak veel dingen op je af. Voor je het weet ben je druk met allerlei urgente, maar minder belangrijke zaken. Dingen die anderen van je vragen, of werkzaamheden die veel tijd kosten en niet zo belangrijk zijn. Als jij jouw taken en prioriteiten kent, als jij weet wat jouw doel en het doel van de organisatie is, kun je betere en effectievere keuzes maken.

Met deze training timemanagement ga je in één dag aan de slag om meer grip te krijgen op jouw dagelijks werk. Je brengt jouw belangrijkste taken in beeld, je leert keuzes maken en effectiever te werken met Outlook. Je gaat meer rust en overzicht in je werk en in je hoofd vinden. Meer invloed hebben op alle dagelijkse onderbrekingen en effectiever gebruik maken van Outlook.

Tijdens de training ga je direct zelf aan de slag met Outlook op jouw eigen computer. Je verlaat de training met een opgeruimde mailbox en een heleboel praktische tips om effectiever te werken met Outlook.

E-learning Timemanagement

Deze masterclass Timemanagement is ook beschikbaar als e-learning.

Ook tijdens de e-learning Timemanagement ga je direct zelf aan de slag met Outlook op jouw eigen computer. Je kunt starten wanneer jij dat wilt. Je kunt de training volgen op elk moment van de dag. Je verlaat de training met een opgeruimde mailbox en een heleboel praktische tips om effectiever te werken. 

Wil je graag persoonlijke begeleiding bij deze e-learning, een voor jou op maat gemaakte training? Geen ‘one size fits all’? Boek dan ook onze persoonlijke begeleiding naast deze e-learning. 

Direct na jouw inschrijving plannen we dan een intake met jou, om jouw manier van werken en jouw leerdoelen in kaart te brengen. Jij gaat zelf aan de slag met de voor jou op maat gemaakte online modules. Tussen de modules plannen we een coaching-afspraak.

Tijdens de laatste afspraak kijken we hoe het gaat, waar je tegenaan loopt, wat je nog zou willen bespreken of oefenen, wat kan nog handiger of slimmer.

Masterclass Timemanagement

De masterclass Timemanagement voor Young Professionals wordt centraal in Nederland georganiseerd.

We doen dit in groepen van minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers gedurende één dag van 9 tot 5 uur.

De investering in deze masterclass Timemanagement bedraagt € 649,00 per persoon excl. btw, inclusief alle materialen, koffie, thee en een lunch.

E-learning Timemanagement

De investering in de e-learning Timemanagement is
€ 249,00. Inclusief 6 maanden gratis toegang tot deze training in onze Wolbers & Wolbers Online Academy.

Wil jij naast de e-learning ook graag persoonlijke begeleiding dan is de totale investering € 579,00. Dit is inclusief een intake om jouw persoonlijke leerdoelen in kaart te brengen en 3 coaching-afspraken via MS Teams.

Ook voor deze training heb je 6 maanden gratis toegang tot onze Wolbers & Wolbers Online Academy.

Het resultaat

Door deze timemanagement training:

Modules

De masterclass en de e-learning zijn opgebouwd uit 3 modules:

Agenda

De masterclass Timemanagement voor Young Professionals organiseren wij op onderstaande data. 

  • Dinsdag 20 juni 2023 – Beekbergen

In-company masterclass Timemanagement

Deze training Timemanagement verzorgen wij ook in-company. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij de wensen en de mogelijkheden.

De trainer

Katrien Eggens trainer & coach Wolbers & Wolbers

De trainer voor deze timemanagement training is Katrien Eggens-ter Heide.

Katrien is timemanagement & Outlook expert en weet ontzettend veel over focus, aandachtsmanagement, prioriteren, plannen & organiseren.

Scroll naar boven