Timemanagement

Young Professionals

Bespaar minimaal 30 minuten per dag

Young Professionals

Online masterclass Timemanagement

In deze tijd is het handig dat je je (digitale) skills op orde hebt, maar dat je ook slim kunt plannen en organiseren. Naast onze ervaringen hebben wij daar ook veel boeken over gelezen en diverse trainingen timemanagement gevolgd. Wij delen deze kennis graag met jou!

Met deze online training timemanagement ga je aan de slag om meer grip te krijgen op jouw dagelijks werk. Je brengt jouw belangrijkste taken in beeld, je leert keuzes maken en effectiever te werken met Outlook. Je gaat meer rust en overzicht in je werk en in je hoofd vinden. Meer invloed hebben op alle dagelijkse onderbrekingen en effectiever gebruik maken van Outlook. ​ 

Tijdens de training ga je direct zelf aan de slag met Outlook op jouw eigen computer. Je kunt starten wanneer jij dat wilt. Je kunt de training volgen op elk moment van de dag. Je verlaat de training met een opgeruimde (en misschien wel met een lege/schone) mailbox en een heleboel praktische tips om effectiever te werken. 

Online masterclass Timemanagement met persoonlijke begeleiding

Wil je graag persoonlijke begeleiding, een voor jou op maat gemaakte training? Geen ‘one size fits all’? Boek dan onze persoonlijke begeleiding bij deze online training timemanagement.

Direct na jouw inschrijving plannen we een intake met jou, om jouw manier van werken en jouw leerdoelen in kaart te brengen. Jij gaat zelf aan de slag met de voor jou op maat gemaakte online modules.

3 coachingsmomenten:

  1. Na de 1e module Effectief werken
  2. Na de 2e module Effectief werken met Outlook Mail
  3. 4 weken na afronding van de training

Tijdens deze laatste afspraak kijken we hoe het gaat, waar je tegenaan loopt, wat je nog zou willen bespreken of oefenen, wat kan nog handiger of slimmer. Door eerst 4 tot 6 weken met de nieuwe werkwijze aan de slag te gaan, borg je de nieuwe werkwijze in jouw ‘systeem’. Dat helpt in het vast- en volhouden van wijzigingen in jouw werkzaamheden en skills. Hiermee borg je een duurzaam resultaat. 

De investering

De investering in deze online Masterclass Timemanagement is € 249,00. Inclusief 6 maanden gratis toegang tot deze training in onze Wolbers & Wolbers Online Academy.

Wil jij deze online Masterclass Timemanagement met persoonlijke begeleiding volgen dan is de investering € 579,00. Dit is inclusief een intake om jouw persoonlijke leerdoelen in kaart te brengen. Ook voor deze training heb je 6 maanden gratis toegang tot onze Wolbers & Wolbers Online Academy.

De SBU is 4 uur.

Het resultaat

Door deze timemanagement training:

Modules online training

De training is opgebouwd uit 3 modules:

In-company training Timemanagement

Deze training Timemanagement verzorgen wij ook in-company. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij de wensen en de mogelijkheden.

De trainers

Sonja-Jaarsma-Katrien-Eggens

De trainers zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

Scroll naar top