Online Training Persoonlijk Leiderschap

Young Professionals

Wat is jouw koers voor de komende 5 jaar?

Persoonlijk Leiderschap

Je wilt zelf aan het roer staan van jouw persoonlijke ontwikkeling. Veel geleerd tijdens je opleiding? Met de kennis zit het wel goed! Maar je merkt dat de overgang van studie naar werk toch wel erg groot is. ​ Je voelt je onzeker over de gang van zaken in het bedrijf. Mag je na je inwerkperiode nog steeds vragen stellen? Hoe kun je je mening stevig onderbouwd neerzetten, zonder als betweter over te komen? Hoe ga je efficiënt met je tijd en energie om? Hoe kun je verder groeien en in welke richting dan? ​ Herken jij je in bovenstaande vragen, dan ben je niet alleen. 

De 7 eigenschappen van Effectief Leiderschap

In deze online training ga je aan de hand van “de 7 eigenschappen van Effectief Leiderschap” van Stephen R. Covey aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap. Wij bieden jou de theorie over de 7 eigenschappen en heel veel praktijkvoorbeelden om jou op weg te helpen jouw eigen koers uit te zetten.

Per eigenschap denk jij na over de stappen die jij gaat zetten. Dit leg je vast in jouw eigen persoonlijk ontwikkel plan. Oftewel een eigen koers voor de komende 5 jaar.

Voor wie

Online training Persoonlijk Leiderschap

De investering in de online training Persoonlijk Leiderschap

De investering voor deze online training Persoonlijk Leiderschap is € 249,00. Inclusief toegang tot deze training in de Wolbers & Wolbers Online Academy.

Wil jij deze online training Persoonlijk Leiderschap met persoonlijke begeleiding volgen, dan is de investering € 499,00. Dit is inclusief een intake om jouw persoonlijke leerdoelen in kaart te brengen. Ook voor deze training hou je 1 jaar toegang tot onze Wolbers & Wolbers Online Academy.

De SBU is 4,5 uur

Persoonlijke coaching

Wil je deze training Peroonlijk Leiderschap niet alleen volgen, dan kun je ook 2 coachingsmomenten bij Sonja of Katrien boeken. Wij helpen jou dan met de opstart, tussentijds of juist op het eind.

In-company training Persoonlijk Leiderschap

Deze training Persoonlijk Leiderschap kunnen wij ook voor uw organisatie verzorgen. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij de wensen en de mogelijkheden van een in-company training.

De trainers

Sonja-Jaarsma-Katrien-Eggens

De trainers zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

Scroll naar boven