Carrièrebeurs 2023

Ontdek je talent, blijf leren, blijf je verwonderen en blijf vragen stellen!

Presentaties - Carrièrebeurs 2023

Wat fijn dat je onze workshop op de Nationale Carrièrebeurs hebt bezocht!
De informatie en presentaties van onze workshops kun je hieronder downloaden.

De speciale aanbieding voor de bezoekers van de Carrièrebeurs is afgelopen. 

Uiteraard bieden wij onze Masterclasses Talentontwikkeling en Communicatie aan in ons reguliere aanbod.

Download presentaties Carrièrebeurs 2023

Persoonlijk Leiderschap
Communiceren met Impact

De Masterclasses

Masterclass Talentontwikkeling

Je wilt zelf aan het roer staan van jouw persoonlijke ontwikkeling. Met jouw kennis zit het wel goed!  Je merkt dat de overgang van studie naar werk groot is. Hoe kun je je mening stevig onderbouwd neerzetten, zonder als betweter over te komen? Hoe ga je effectief met je tijd en energie om? Hoe kun je verder groeien en in welke richting dan? 

In de masterclass Talentontwikkeling maken wij gebruik van de inzichten uit het boek “de 7 eigenschappen van Effectief Leiderschap” van Stephen Covey om jou op weg te helpen om jouw eigen koers uit te zetten

Aan bod komen je persoonlijke missie en visie met betrekking tot je loopbaan, hoe je het best communiceert met anderen afgestemd op jouw en hun persoonlijke stijl, én hoe je effectief met je tijd omgaat.  Voorafgaand aan de masterclass ontvang je van ons een vragenlijst voor de DISC gedragsstijlenanalsye. En plannen we een online intake voor deze training, om jouw DISC analyse te bespreken en jouw leerdoelen voor deze masterclass door te nemen.

Masterclass Communiceren met Impact

We communiceren allemaal de hele dag, continu. Heel vaak echter gaat dat niet zo soepel als je wel zou willen, omdat we onduidelijk zijn, er ruis op de lijn is, wij de ander niet begrijpen of zelf niet begrepen worden.

De 1e indruk, het erkennen van jouw eigen communicatiestijl en het herkennen van de communicatiestijl van jouw gesprekspartner. In deze masterclass nemen we dit allemaal mee. 

Wij maken gebruik van de gedragsstijlen analyse van DISC. Voorafgaand aan de masterclass ontvang je van ons jouw persoonlijke gedragsstijlen analyse.

In deze analyse vind je een uitgebreide toelichting op:

  • Jouw natuurlijk gedrag en gedrag onder druk.
  • Jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten.
  • Jouw wijze van communiceren met anderen.
  • Hoe jij samenwerkt in de werkomgeving.
  • Hoe jouw leidinggevende kan samenwerken met jou.

Wil jij tips & trucs voor en over Young Professionals ontvangen?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief! Wij delen regelmatig super handige tips en trucs voor en over Young Professionals. Tips waar je direct iets mee kan. 

Zorg dat jij aan het roer blijft staan van jouw carrière!

De trainers

Sonja-Jaarsma-Katrien-Eggens

De trainers zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

Scroll naar boven