Cirkel van Invloed

Hoe pas je de cirkel van invloed toe in deze turbulente tijd?

Cirkel van Invloed

Hoe pas je de cirkel van invloed toe in deze turbulente tijd? In dit bericht een paar tips en een cadeau.

Wintertijd

Vanmorgen heb ik weer eens uitgebreid de krant gelezen. Ik ben nog niet helemaal ingesteld op de wintertijd, een huisgenoot, die al om 5.00 uur ‘ s ochtends onze woning verlaat, helpt daar niet bij. Niet erg, nog even lekker gedommeld en dan maar vroeg aan mijn dag beginnen met de krant.

Sonja’s goednieuwsshow

Daar word ik niet vrolijk van, met een kopje koffie erbij bedachten mijn man en ik spontaan dat we eigenlijk wel een goed nieuws-dagblad uit zouden willen brengen. Als we nu toch steeds om 5.00 uur wakker worden, kunnen we die ook op tijd rond brengen….. gekheid natuurlijk dat moet je gelijk groot aanpakken; landelijk en digitaal helemaal van nu. Vroeger had je Sonja’s goed nieuwsshow van Sonja Barend met dezelfde gedachte. Laat ik nou ook Sonja heten, ik heb het idee toch maar weer los gelaten.

Waar heb jij invloed op?

Er gaat zoveel mis in de wereld op dit moment en tegelijkertijd zijn er ook zoveel mooie initiatieven. Het heeft geen zin om de kop te laten hangen, je kunt alleen maar oppakken wat er op jouw pad komt en dan ook echt proberen je steentje bij te dragen. Maar altijd wel met respect voor je eigen grenzen, anders heeft niemand er wat aan. Met andere woorden, de cirkel van invloed. Waar heb je wel invloed op? Welk initiatief kun je steunen? Als je dat vanuit je drijfveren kunt doen is het helemaal prachtig, want dan levert het je energie op.

Vrijwilligerswerk

Daarover heb ik zelf onlangs weer het gesprek gevoerd m.b.t. mijn eigen vrijwilligerswerk. Wat vind ik belangrijk? Waar wil ik bijdragen? Waarover kan ik me maar beter niet druk maken, omdat er energie weglekt en ik geen invloed heb? Als je je talenten in kunt zetten voor de organisatie die jij een warm hart toedraagt, dan voelt vrijwilligerswerk niet als werk, maar als hobby en krijg je er energie van. Dat geldt natuurlijk ook voor je normale baan/werk.

Zelf de cirkel van Invloed toepassen

Waar kom ik ’s ochtends mijn bed voor uit? Als dit soort vragen jou bezig houden, neem dan eens contact op. De goedheiligman is bijna weer in het land, maar ik geef je nu al graag een half uur de tijd om telefonisch of via Teams van gedachten te wisselen. Als je even wilt sparren over hoe jij de cirkel van invloed in jouw leven toe kunt passen, bel me dan gerust dan plannen we dat halve uurtje samen in.

Wil jij met mij sparren over hoe jij de cirkel van invloed in jouw leven kunt toepassen? Ik geef je graag een half uur de tijd om met mij hierover van gedachten te wisselen.

Bel Sonja gerust voor een afspraak: 06 55 98 03 88

Cirkel van betrokkenheid
Cirkel van betrokkenheid
Cirkel van invloed
Cirkel van invloed
Cirkel van invloed en betrokkenheid
Cirkel van invloed en betrokkenheid
Deel op Social Media
Scroll naar boven