Leidinggeven aan Young Professionals

Voor HR professionals & Leidinggevenden

Hoe communiceer je met Young Professionals?

Workshop Leidinggeven aan Young Professionals

Vaak krijgen wij de vraag ‘Hoe communiceer je met Young Professionals?’

Hoe kun je ze helpen om zo snel mogelijk in de organisatie hun plek te vinden? Wolbers & Wolbers biedt de Young Professionals al diverse trainingen aan. Wij willen jullie als HR Professionals en Leidinggevenden graag handvatten bieden om deze jonge talenten beter te begrijpen, te ondersteunen en te behouden voor de organisatie. Tijdens deze workshop geven wij een inkijkje in de belevingswereld van de Young Professional. Wat beweegt hen en hoe behoud je ze voor jouw organisatie. Wij nemen onze jarenlange ervaring met het werken met deze doelgroep mee in deze workshop. 

Wat is het resultaat

Naast het elkaar beter begrijpen en het plezieriger samenwerken is er ook een grotere kans op behoud van de Young Professional na de inwerk- of traineeperiode. Je hebt niet voor niets tijd geïnvesteerd in deze professionals. Je wilt ook graag langer gebruik maken van hun kennis.

De investering

De investering in deze workshop is 1 dagdeel. De prijs is € 249,00 excl. btw, uiteraard inclusief de kosten voor de locatie, koffie, thee of water en de presentatie van de workshop.

De trainers

Sonja-Jaarsma-Katrien-Eggens

De trainers zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

Scroll naar boven